Specificaties Samsungs Infinity Flex Display bekend

Samsung maakte deze week een verpletterende indruk met haar uitklapbare smartphone. Hoewel ze niet de eerste is die deze nieuwe techniek gebruikt, het onbekende Royale was de Koreanen voor met de FlexPai, is het wel de eerste fabrikant onder de grootste spelers op de smartphonemarkt die hiermee komt aanzetten. Over de opvouwbare smartphone was tot nu toe weinig bekend, maar de eerste specificaties zijn opgedoken. Lees verder

Specificaties Samsungs Infinity Flex Display bekend

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Cell Phones for Sale at Bestincellphones.com. | Thanks to Cheap Palm Pixi, iCellPhonePlans.com and iCellPhoneDeals.com Wireless Deals